Ako si vybrať realitnú kanceláriu/ realitného makléra? - Visual real, s.r.o.
Bezplatná konzultácia

V prvom rade si musíte uvedomiť, že realizácia realitného obchodu trvá v priemere 3 mesiace. Výber realitnej kancelárie teda nepodceňujte.


Nastavenie cenovej stratégie, marketing a skúsenosti realitného makléra ovplyvnia, kedy a za akú cenu nehnuteľnosť predáte. Avšak nájdením záujemcu obchod nekonči, ale začína. Pred samotným podpisom rezervačnej zmluvy si musíme kupujúceho preveriť, že bude schopný kúpu realizovať. Nechceme strácať čas a zároveň je nutné dohodnúť si všetky podmienky a termíny ďalších podpisov, či odovzdania nehnuteľnosti. Po podpise rezervačnej zmluvy poskytujeme súčinnosť pri vybavovaní podkladov k hypotekárnemu úveru kupujúceho a podľa vopred dohodnutých podmienok pripravujeme návrh kúpnej zmluvy. Po podpise kúpnej zmluvy a vyplatení kúpnej ceny realizujeme odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy u správcov energií.

V 3 bodoch sa dozviete, ako si máte vybrať realitnú kanceláriu:

  1. Pozrite si recenzie realitnej kancelárie. Najlepšie je prejsť si recenzie cez google.sk a nie na stránke samotnej realitnej kancelárie. Realitná kancelária nedokáže vymazať zlé recenzie na google.sk a tak si viete pozrieť aj tie negatívne.

    Recenzie na našu realitnú kanceláriu si viete pozrieť TU.

    Staviame na 3 základných pilieroch, a tie sú transparentnosť, bezpečnosť a spokojnosť klienta.

  1. Vyberte si realitného makléra, ktorý vám sadne povahou, ktorý vo vás vzbudzuje dôveru a dobre sa vám s ním komunikuje. Okrem bežných povinností makléra totiž niekedy dochádza k nečakaným situáciám, kedy sa budete potrebovať poradiť a spoľahnúť sa svojho realitného makléra. Nečakané situácie sa stávajú na strane kupujúcich aj predávajúcich. Realitný maklér sa tak stáva mediátorom medzi dvoma stranami a od jeho skúseností a šikovnosti bude záležať, či sa komplikáciu podarí vyriešiť k spokojnosti oboch strán. Realitný maklér musí byť inteligentný a empatický, aby vedel pochopiť záujmy všetkých strán a navrhol riešenie, s ktorým bude súhlasiť každý.
  2. Dôvera medzi realitnou kanceláriou a predávajúcim je dôležitá. Realitná kancelária a realitný maklér, ktorého si vyberiete vo vás má vzbudzovať profesionalitu a dobrý charakter. Zverujete mu predsa do rúk svoj majetok.

Na realitnú kanceláriu VISUAL REAL sa môžete vždy spoľahnúť. 

Visual real, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.

Zanechať kontakt


Zanechajte mi Váš kontakt a obratom sa vám ozvem

Napísať správu