Ako realitná kancelária točíme promo video a zvyšujeme šancu na predaj nehnuteľnosti - Visual real, s.r.o.
Bezplatná konzultácia

V našej realitnej kancelárii si uvedomujeme, že v dnešnom konkurenčnom prostredí je dôležité, aby sme sa odlišovali od ostatných. Preto sa snažíme našim klientom ponúknuť tie najlepšie služby, vrátane profesionálneho natočenia promo videa.

Naše promo videá sú natočené z interiéru aj exteriéru, prípadne aj z dronu. Dôkladne zachytávajú všetky dôležité priestory a detaily nehnuteľnosti.

Pri natáčaní promo videa je dôležité zvážiť nasledovné faktory:

  • Kvalita obrazu a zvuku - Promo video by malo mať dobrú kvalitu obrazu a zvuku. Potenciálni klienti chcú vidieť, ako vyzerá nehnuteľnosť v reálnom svete.
  • Dĺžka videa - Promo video by malo byť krátke a pútavé. Optimálna dĺžka je 3-5 minút.
  • Obsah videa - Promo video by malo predstaviť nehnuteľnosť a jej výhody. Mali by byť zachytené všetky dôležité priestory a detaily.

Platba promo reklamy

Promo video pripravujeme ku každej nehnuteľnosti. Video je následne na našej webovej stránke, na všetkých realitných portáloch pri samotnom inzeráte a na sociálnych sieťach.  Chceme, aby video videlo čo najviac ľudí a na základe toho platíme reklamu na sociálnych médiách.

Pri výbere reklamnej platformy je dôležité zvážiť nasledovné faktory:

  • Cena - Cena reklamy sa líši v závislosti od platformy a cieľovej skupiny.
  • Cieľová skupina - Je dôležité vybrať si platformu, ktorá osloví vašu cieľovú skupinu.
  • Meranie výsledkov - Je dôležité vybrať si platformu, ktorá umožňuje merať výsledky reklamy.

Pri natáčaní promo videa používame najmodernejšiu techniku. Dbáme na to, aby bolo video kvalitné, pútavé a cielené na našu cieľovú skupinu.

Promo video umiestnujeme na našej webovej stránke, sociálnych médiách a v reklamných kampaniach. Dáva nám to možnosť osloviť čo najširšie spektrum potenciálnych klientov.

Vďaka profesionálnemu natočeniu promo videa sme zaznamenali výrazný nárast záujmu o naše nehnuteľnosti. Klienti si tak môžu ľahšie predstaviť, ako nehnuteľnosť vyzerá a čo všetko ponúka. To môže výrazne urýchliť predaj.

Ak chcete aj vy zvýšiť svoje šance na predaj nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme s vytvorením profesionálneho promo videa, ktoré vám pomôže osloviť nových klientov.

 

Visual real, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.

Zanechať kontakt


Zanechajte mi Váš kontakt a obratom sa vám ozvem

Napísať správu